BAAS popte up!

Van 13 tot 16 juni had ik de kans om samen met 21 fantastische ondernemers een pop-up te lanceren in centrum Leuven.

Heel het stadhuis werd bezet en gevuld door jeugdig enthousiasme!


Zo was er een exporuimte, waar je kon ontdekken waar elke BAAS'er voor stond.

In de shop kon je al je zuurverdiende centen uitgeven (want ja, lokaal shoppen is nu eenmaal positiever) aan tapenades van FinoFineFood, tote bags van Fair and Square, duikmateriaal van Dolphin Buddy's, fietsframes van Leuvens one and only Boucif Custom Bikes, ecologische voedselzakjes van ReFold, natuurlijke homemade limonadesiroop van Pure Lemonade, Furby doordrongen kledij ontworpen door Jasmien Van Loo en prints van Anneka Robeyns, Silke Reyntjens en mezelf.

Op de Food Court kon je kennismaken met toppers zoals Yosogreen, FinoFineFood, Allesgoe, Roel Elsen en Sander Vloeberghs.


Expo


Op zondag gaf ik een workshop linodruk.

Het verbaasde me al dat er 11 personen bereid waren om op zondagochtend om 11 uur aanwezig te zijn op een evenement. Laat staan om een workshop te volgen (lang leve ochtendmensen)!

Maar wat me nog meer verbaasde waren de resultaten achteraf.

We werkten volgens het principe herhaling op de achtergrond met een bepaald onderwerp op de voorgrond.

Er was inspiratie in overvloed! En ook de koffiekoeken deden het goed!Maar goed, beelden zeggen meer dan lovende woorden.

Ziehier de zondagse drukwerkjes:Het feit dat ik deze workshop kan geven en mijn passie kan delen met anderen heeft te maken met het duwtje in de rug dat BAAS me gegeven heeft.

Merci daarvoor.

Ik schreef me in voor het traject Geen Idee.

Nu een half jaar verder, heb ik heel vaak nog steeds geen idee. Maar wel een rugzak vol inspirerende momenten, fouten die me deden reflecteren over ondernemerschap en interessante mensen die ik heb leren kennen onderweg.Geen idee is dus best oke!


Check trouwens zeker de andere ondernemers via

https://www.mijnleuven.be/onze-projecten/baasleuven
192 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven